Søg efter brancher, stikord, firmaer:


  i Danmark
efter firmaer
international
Dansk  English 
Info • Hjælp • Priser • AFB • Kontakt • Kolofon
Info


De vigtigste fordele for dit firmas succes:


· Få nye kunder: Din registrering hos Rogarema Danmark gør dit firma, dine filialer din branche, dine produkter og tjenesteydelser kendt i alle lande, som er tilknyttet til platformen.

·
Du tilbyder dine produkter og tjenesteydelser markedspladsen - både nationalt eller nationalt + internationalt.

· Registrering af yderligere filialer
i alle lande, som er tilknyttet til platformen. Dette øger chancen for, at din firmakæde bliver fundet. Afdelinger bliver tilknyttet hinanden og præsenteres som din firmakæde.

· Nem administration
af firmaets egne data. Her kan du indtaste dine brancher, stikord og redigere din firmaprofil, statistik eller prisstillelser for markedspladsen til at offentliggøre og administrere.

· Flersprogede brancher, som er oversat til alle sprog på platformen. Internationalt opererende firmaer bliver fundet fra alle lande, som er tilknyttet til platformen, på baggrund af dine brancher og oversættelsen af dine brancher.

· Opererer dit firma internationalt?
Firmaer kan frigive dette i profil manager’en. På den måde kan de findes fra udlandet på baggrund af dine stikord, dine brancher og oversættelsen af dine brancher.


Rogarema er en . . .

· international søgeplatform,
hvor dit firma, dine filialer, dine produkter og tjenesteydelser omgående bliver synlige.
I Danmark og – hvis du frigiver den funktion – i alle de lande, som er tilknyttet til platformen.

· specialiseret søgeplatform, til søgning efter firmaer i Danmark og øvrige lande. Optimeret til en søgning efter brancher, produkter, tjenesteydelser, firmaer og filialer, som går på tværs af landegrænser.

· flersproget platform, hvor du kan søge i dit eget sprog eller på engelsk. Brancher og søgeresultater kan blive vist både i dit eget sprog og på engelsk.